Ekspertise på tvers av bransjer

Vi tilpasser våre regnskapstjenester etter dine behov

Få god flyt på regnskapet

Vi i Eksakt Økonomi tilbyr regnskapstjenester som hjelper deg å effektivisere og videreutvikle din bedrift, uten at du trenger å tenke på det tekniske rundt økonomistyring.

 

Med våre skybaserte løsninger vil regnskapet ditt alltid være tilgjengelig, uavhengig hvor du holder til. Vi er utstyrt til å kunne følge deg opp uansett, og gjør store distanser til små distanser. Vi bistår både med oppsett av våre systemer og opplæring, slik at du føler deg komfortabel med å bruke det fullt ut. Vårt mål er at regnskapsførsel skal flyte så effektivt som mulig. 

Les mer om våre regnskapstjenester nedenfor.

Regnskapsarbeid

Med vår hjelp blir økonomistyringen enklere

Vi tilbyr alle regnskapstjenester som har med selskapets virksomhet å gjøre, inkludert utarbeidelse av MVA-deklarasjon, MVA-rapportering, alle typer lønnsarbeid, bokføring av innkommende og utgående fakturaer, fakturering, purring og inkasso.

Vi kan også bistå med å fakturere og følge opp at fakturaen er betalt og hvis det er ønskelig, hjelper vi dere også med å sette opp selskapet slik at den kan motta EHF. Derfra vil det bli lettere å kunne informere kunder om at purringer må sendes og sende ut purringer etter behov. Vi sørger for at ditt regnskap er oppdatert og nøyaktig, slik at du har full oversikt over økonomien.

Rådgivning

Din økonomiske støttespiller

Vi legger vekt på at vi ikke bare skal oppfattes som regnskapsførere, men også som samtalepartnere og støttespillere for våre klienter. Vi har god erfaring og innsikt i flere bransjer, markeder, lover og regler, og gir din bedrift råd og veiledning og finner løsningene som passer best etter deres behov.

I tillegg til regnskap bistår vi våre kunder med teknisk utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer, samt bistand i forbindelse med skatte- og avgiftsspørsmål og annen økonomisk veiledning i den utstrekning det er ønskelig.

Årsoppgjør

Et strategisk redskap for videre forretningsutvikling

Årsoppgjør er en av de viktigste oppgavene vi regnskapsførere utfører, og det kreves mye kunnskap og erfaring for å oppnå et ryddig resultat. Vi ønsker god dialog med kundene og effektivitet når vi lager årsoppgjøret, slik at din bedrift får årsoppgjøret riktig utført og ferdigstilt i god tid innen fristen.

Fastprisene våre forutsetter et ryddig og ferdig avstemt oppgjør, og vi utfører kvalitetssikring for å sørge for dette. Vi samarbeider også med selskapets revisorer for at prosessen skal skje så sømløst for mulig. 

Lønn

Med våre systemer løser vi dine lønnsutfordringer

Vi hjelper deg å få oversikt over lønnsutgifter og sørger for at du holder deg innenfor budsjettet. Vi kan utføre lønnskjøring for din bedrift, og med våre lønnssystemer løser vi utfordringer knyttet til reiseregninger og utlegg, feire og fravær samt timeregistrering og godkjenninger. Vi tilbyr løsninger der du kan kvitte deg med papirkvitteringer og registrere alle reiseregninger og utlegg i ditt skybaserte regnskapsprogram via PowerOffice Go.

Med våre nettbaserte løsninger kan dine ansatte enkelt registrere timer, overtid, fleksitid og fravær samt søke om ferie, og ved hjelp av godkjenningstjenesten i disse systemene får du full oversikt over dine ansatte, og kan enkelt godkjenne eller avvise fakturaer, utlegg, ferie og fravær.

Styrearbeid

Vi hjelper deg å få styring

Vi hjelper selskapet ditt med ansvaret og pliktene tilknyttet styrearbeid. Styret er et av bedriftens høyeste organ, og har dermed en god del lover og regler som må følges og opprettholdes. Vi hjelper deg med å få oversikt og styring over alle oppgaver, slik at du slipper å havne i noen av fallgruvene som kan oppstå.

Vi kan bistå med protokoller, referater og forberedelser til møter, samt endringer og definering av styret, men også ta hånd om det praktiske tilknyttet styret og generalforsamlinger.

Partnertjenester

Pensjon og forsikring på en trygg måte

Trenger du hjelp med å tilby gode pensjonsordninger og forsikring til dine ansatte? Det kan være forvirrende å finne fram i skogen av alternativer, og dette krever en god del administrasjonsarbeid.

Vi i Eksakt Økonomi har et godt samarbeid med Duvi Pensjon og Sparebank 1 Forsikring, og kan hjelpe deg med alt det tekniske knyttet til dette. Vi sørger for at din bedrift får de beste betingelsene som sikrer dine ansattes fremtid.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Snakk med en regnskapsfører